Välkommen att lämna in förbönsämnen till och att lyssna på söndagens andakt

Alla ordinarie gudstjänster är inställda tills vidare, men varje söndag hålls en andakt i Västrabokyrkan kl 10 med präst, kantor och vaktmästare. Du är välkommen att lämna in böneämnen till förbönen fram till kl 16 på lördagen via https://forms.gle/y1uDzxzfwL2p2BS56.

Skriv i formuläret det du önskar ska tas med i förbönen och välj om du önskar att prästen ska be tyst för det eller nämna det högt i förbönen. De inkomna böneämnena kommer att kunna läsas av tjänstgörande präst, men därutöver enbart av EFS-föreningens ordförande Barbro Tyrberg, som hanterar formulärsidan.

Du kan lyssna på söndagarnas andakter här.

Vi vill även påminna om möjligheten att ta kontakt för samtal med Henrik Polback, som är ungdomspräst i Västrabokyrkan, via 072–574 35 65.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *