Alla ordinarie gudstjänster är inställda tills vidare

Med anledning av myndigheternas rekommendationer kan vi tyvärr inte längre samlas fysiskt. Igår fattade domprost Christopher Meakin beslutet att ställa in allt ordinarie gudstjänstfirande i hela pastoratet. Det innebär att vi tills vidare inte kommer att fira gudstjänst tillsammans i någon av Växjö pastorats gudstjänster.

När kyrkklockorna ringer kallas vi att be även om vi inte kan träffas: för vår värld, för kyrkan, för vårt närområde och för oss själva. Var med när gudstjänster sänds på tv, radio eller via internet. Ta gärna fram Bibel och psalmbok hemma när klockorna ringer. Besök gärna en kyrka om du behöver stillhet eller enskild andakt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *